Liverpool vs Aston Villa

Liverpool vs Aston VillaLiverpoolAston Villa

⚽ 2023-05-20 – Premier League

 

Liverpool vs Aston Villa kampsniktitt

Kampen mellom Liverpool og Aston Villa spilles 2023-05-20. Denne Premier League-kampen starter 14:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Klopp har 5 seire på de siste 5 kamper, mens Aston Villa har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Liverpool og Aston Villa, har Liverpool 2 seire hjemme mens Aston Villa har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Liverpool: n/a
  • for Aston Villa: n/a

Liverpool vs Aston Villa H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Liverpool og Aston Villa:

Dato Resultat
2022-12-26 Aston Villa 1 – 3 Liverpool
2022-05-10 Aston Villa 1 – 2 Liverpool
2021-12-11 Liverpool 1 – 0 Aston Villa
2021-04-10 Liverpool 2 – 1 Aston Villa

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Liverpool – Aston Villa.

Liverpool vs Aston Villa Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Liverpool vs Aston Villa Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Liverpool - Aston Villa den 2023-05-20 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Liverpool vs Aston Villa Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Liverpool - Aston Villa den 2023-05-20 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Liverpool vs Aston Villa?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Liverpool og Aston Villa, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Liverpool vs Aston Villa?

Publisert i Premier League Merket med: ,