Liverpool vs AFC Bournemouth

Liverpool vs AFC BournemouthLiverpoolAFC Bournemouth

⚽ 2023-08-19 – Premier League

 

Liverpool vs AFC Bournemouth kampsniktitt

Kampen mellom Liverpool og AFC Bournemouth spilles 2023-08-19. Denne Premier League-kampen starter 14:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Klopp har 2 seire på de siste 5 kamper, mens AFC Bournemouth har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Liverpool og AFC Bournemouth, har Liverpool 2 seire hjemme mens AFC Bournemouth har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Liverpool: L. Díaz(1 goals/match);
  • for AFC Bournemouth: D. Solanke(1 goals/match);

Liverpool vs AFC Bournemouth H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Liverpool og AFC Bournemouth:

Dato Resultat
2023-03-11 AFC Bournemouth 1 – 0 Liverpool
2022-08-27 Liverpool 9 – 0 AFC Bournemouth
2020-03-07 Liverpool 2 – 1 AFC Bournemouth
2019-12-07 AFC Bournemouth 0 – 3 Liverpool

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Liverpool – AFC Bournemouth.

Liverpool vs AFC Bournemouth Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Liverpool vs AFC Bournemouth Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Liverpool - AFC Bournemouth den 2023-08-19 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Liverpool vs AFC Bournemouth Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Liverpool - AFC Bournemouth den 2023-08-19 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Liverpool vs AFC Bournemouth?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Liverpool og AFC Bournemouth, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Liverpool vs AFC Bournemouth?

Publisert i Premier League Merket med: ,