Lillestrøm vs Brann

Lillestrøm vs BrannLillestrømBrann

⚽ 2023-10-01 – Eliteserien

 

Lillestrøm vs Brann kampsniktitt

Kampen mellom Lillestrøm og Brann spilles 2023-10-01. Denne Eliteserien-kampen starter 13:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Brann har 5 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Lillestrøm og Brann, har Lillestrøm 0 seire hjemme mens Brann har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Lillestrøm: A. Adams(1 goals/match);
  • for Brann: n/a

Lillestrøm vs Brann H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Lillestrøm og Brann:

Dato Resultat
2023-06-11 Brann 2 – 2 Lillestrøm
2023-05-20 Brann 2 – 0 Lillestrøm
2021-09-11 Lillestrøm 2 – 3 Brann
2021-06-30 Brann 1 – 1 Lillestrøm

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Lillestrøm – Brann.

Lillestrøm vs Brann Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Lillestrøm vs Brann Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Lillestrøm - Brann den 2023-10-01 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Lillestrøm vs Brann Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Lillestrøm - Brann den 2023-10-01 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Lillestrøm vs Brann?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Lillestrøm og Brann, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Lillestrøm vs Brann?

Publisert i Eliteserien Merket med: ,