Lillestrøm vs Bodø / Glimt

Lillestrøm vs Bodø / GlimtLillestrømBodø / Glimt

⚽ 2023-05-07 – Eliteserien

 

Lillestrøm vs Bodø / Glimt kampsniktitt

Kampen mellom Lillestrøm og Bodø / Glimt spilles 2023-05-07. Denne Eliteserien-kampen starter 17:15 GMT. Hjemmelaget ledet av manager G. Bakke har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Bodø / Glimt har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Lillestrøm og Bodø / Glimt, har Lillestrøm 1 seire hjemme mens Bodø / Glimt har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Lillestrøm: n/a
  • for Bodø / Glimt: A. Pellegrino(1.33 goals/match);A. Grønbæk(1 goals/match);

Lillestrøm vs Bodø / Glimt H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Lillestrøm og Bodø / Glimt:

Dato Resultat
2023-04-26 Lillestrøm 1 – 0 Bodø / Glimt
2022-10-01 Lillestrøm 1 – 4 Bodø / Glimt
2022-05-08 Bodø / Glimt 1 – 1 Lillestrøm
2022-03-20 Bodø / Glimt 4 – 1 Lillestrøm

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Lillestrøm – Bodø / Glimt.

Lillestrøm vs Bodø / Glimt Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Lillestrøm vs Bodø / Glimt Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Lillestrøm - Bodø / Glimt den 2023-05-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Lillestrøm vs Bodø / Glimt Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Lillestrøm - Bodø / Glimt den 2023-05-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Lillestrøm vs Bodø / Glimt?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Lillestrøm og Bodø / Glimt, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Lillestrøm vs Bodø / Glimt?

Publisert i Eliteserien Merket med: ,