Lille vs Montpellier

Lille vs MontpellierLilleMontpellier

⚽ 2023-09-03 – Ligue 1

 

Lille vs Montpellier kampsniktitt

Kampen mellom Lille og Montpellier spilles 2023-09-03. Denne Ligue 1-kampen starter 13:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Paulo Fonseca har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Montpellier har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Lille og Montpellier, har Lille 2 seire hjemme mens Montpellier har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Lille: A. Ounas(1 goals/match);
  • for Montpellier: Mousa Tamari(1 goals/match);A. Adams(1 goals/match);

Lille vs Montpellier H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Lille og Montpellier:

Dato Resultat
2023-04-16 Lille 2 – 1 Montpellier
2022-09-04 Montpellier 1 – 3 Lille
2022-02-12 Montpellier 0 – 1 Lille
2021-08-29 Lille 2 – 1 Montpellier

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Lille – Montpellier.

Lille vs Montpellier Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Lille vs Montpellier Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Lille - Montpellier den 2023-09-03 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Lille vs Montpellier Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Lille - Montpellier den 2023-09-03 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Lille vs Montpellier?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Lille og Montpellier, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Lille vs Montpellier?

Publisert i Ligue 1 Merket med: ,