Lens vs Olympique Marseille

Lens vs Olympique MarseilleLensOlympique Marseille

⚽ 2023-11-12 – Ligue 1

 

Lens vs Olympique Marseille kampsniktitt

Kampen mellom Lens og Olympique Marseille spilles 2023-11-12. Denne Ligue 1-kampen starter 19:45 GMT. Hjemmelaget ledet av manager F. Haise har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Olympique Marseille har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Lens og Olympique Marseille, har Lens 1 seire hjemme mens Olympique Marseille har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Lens: n/a
  • for Olympique Marseille: n/a

Lens vs Olympique Marseille H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Lens og Olympique Marseille:

Dato Resultat
2023-05-06 Lens 2 – 1 Olympique Marseille
2022-10-22 Olympique Marseille 0 – 1 Lens
2022-01-22 Lens 0 – 2 Olympique Marseille
2021-09-26 Olympique Marseille 2 – 3 Lens

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Lens – Olympique Marseille.

Lens vs Olympique Marseille Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Lens vs Olympique Marseille Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Lens - Olympique Marseille den 2023-11-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Lens vs Olympique Marseille Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Lens - Olympique Marseille den 2023-11-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Lens vs Olympique Marseille?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Lens og Olympique Marseille, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Lens vs Olympique Marseille?

Publisert i Ligue 1 Merket med: ,