Leicester City vs Wolverhampton Wanderers

Leicester City vs Wolverhampton WanderersLeicester CityWolverhampton Wanderers

⚽ 2023-04-22 – Premier League

 

Leicester City vs Wolverhampton Wanderers kampsniktitt

Kampen mellom Leicester City og Wolverhampton Wanderers spilles 2023-04-22. Denne Premier League-kampen starter 14:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager D. Smith har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Wolverhampton Wanderers har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Leicester City og Wolverhampton Wanderers, har Leicester City 1 seire hjemme mens Wolverhampton Wanderers har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Leicester City: n/a
  • for Wolverhampton Wanderers: n/a

Leicester City vs Wolverhampton Wanderers H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Leicester City og Wolverhampton Wanderers:

Dato Resultat
2022-10-23 Wolverhampton Wanderers 0 – 4 Leicester City
2022-02-20 Wolverhampton Wanderers 2 – 1 Leicester City
2021-08-14 Leicester City 1 – 0 Wolverhampton Wanderers
2021-02-07 Wolverhampton Wanderers 0 – 0 Leicester City

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Leicester City – Wolverhampton Wanderers.

Leicester City vs Wolverhampton Wanderers Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Leicester City vs Wolverhampton Wanderers Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Leicester City - Wolverhampton Wanderers den 2023-04-22 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Leicester City vs Wolverhampton Wanderers Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Leicester City - Wolverhampton Wanderers den 2023-04-22 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Leicester City vs Wolverhampton Wanderers?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Leicester City og Wolverhampton Wanderers, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Leicester City vs Wolverhampton Wanderers?

Publisert i Premier League Merket med: ,