Leicester City vs West Ham United

Leicester City vs West Ham UnitedLeicester CityWest Ham United

⚽ 2023-05-28 – Premier League

 

Leicester City vs West Ham United kampsniktitt

Kampen mellom Leicester City og West Ham United spilles 2023-05-28. Denne Premier League-kampen starter 15:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager D. Smith har 0 seire på de siste 5 kamper, mens West Ham United har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Leicester City og West Ham United, har Leicester City 0 seire hjemme mens West Ham United har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Leicester City: n/a
  • for West Ham United: n/a

Leicester City vs West Ham United H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Leicester City og West Ham United:

Dato Resultat
2022-11-12 West Ham United 0 – 2 Leicester City
2022-02-13 Leicester City 2 – 2 West Ham United
2021-08-23 West Ham United 4 – 1 Leicester City
2021-04-11 West Ham United 3 – 2 Leicester City

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Leicester City – West Ham United.

Leicester City vs West Ham United Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Leicester City vs West Ham United Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Leicester City - West Ham United den 2023-05-28 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Leicester City vs West Ham United Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Leicester City - West Ham United den 2023-05-28 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Leicester City vs West Ham United?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Leicester City og West Ham United, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Leicester City vs West Ham United?

Publisert i Premier League Merket med: ,