Leicester City vs Liverpool

Leicester City vs LiverpoolLeicester CityLiverpool

⚽ 2023-05-15 – Premier League

 

Leicester City vs Liverpool kampsniktitt

Kampen mellom Leicester City og Liverpool spilles 2023-05-15. Denne Premier League-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager D. Smith har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Liverpool har 5 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Leicester City og Liverpool, har Leicester City 1 seire hjemme mens Liverpool har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Leicester City: n/a
  • for Liverpool: n/a

Leicester City vs Liverpool H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Leicester City og Liverpool:

Dato Resultat
2022-12-30 Liverpool 2 – 1 Leicester City
2022-02-10 Liverpool 2 – 0 Leicester City
2021-12-28 Leicester City 1 – 0 Liverpool
2021-12-22 Liverpool 3 – 3 Leicester City

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Leicester City – Liverpool.

Leicester City vs Liverpool Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Leicester City vs Liverpool Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Leicester City - Liverpool den 2023-05-15 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Leicester City vs Liverpool Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Leicester City - Liverpool den 2023-05-15 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Leicester City vs Liverpool?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Leicester City og Liverpool, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Leicester City vs Liverpool?

Publisert i Premier League Merket med: ,