Leeds United vs Tottenham Hotspur

Leeds United vs Tottenham HotspurLeeds UnitedTottenham Hotspur

⚽ 2023-05-28 – Premier League

 

Leeds United vs Tottenham Hotspur kampsniktitt

Kampen mellom Leeds United og Tottenham Hotspur spilles 2023-05-28. Denne Premier League-kampen starter 15:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager S. Allardyce har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Tottenham Hotspur har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Leeds United og Tottenham Hotspur, har Leeds United 1 seire hjemme mens Tottenham Hotspur har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Leeds United: n/a
  • for Tottenham Hotspur: n/a

Leeds United vs Tottenham Hotspur H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Leeds United og Tottenham Hotspur:

Dato Resultat
2022-11-12 Tottenham Hotspur 4 – 3 Leeds United
2022-02-26 Leeds United 0 – 4 Tottenham Hotspur
2021-11-21 Tottenham Hotspur 2 – 1 Leeds United
2021-05-08 Leeds United 3 – 1 Tottenham Hotspur

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Leeds United – Tottenham Hotspur.

Leeds United vs Tottenham Hotspur Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Leeds United vs Tottenham Hotspur Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Leeds United - Tottenham Hotspur den 2023-05-28 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Leeds United vs Tottenham Hotspur Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Leeds United - Tottenham Hotspur den 2023-05-28 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Leeds United vs Tottenham Hotspur?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Leeds United og Tottenham Hotspur, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Leeds United vs Tottenham Hotspur?

Publisert i Premier League Merket med: ,