Le Havre vs Monaco

Le Havre vs MonacoLe HavreMonaco

⚽ 2023-11-11 – Ligue 1

 

Le Havre vs Monaco kampsniktitt

Kampen mellom Le Havre og Monaco spilles 2023-11-11. Denne Ligue 1-kampen starter 20:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager L. Elsner har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Monaco har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Le Havre og Monaco, har Le Havre 0 seire hjemme mens Monaco har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Le Havre: n/a
  • for Monaco: n/a

Le Havre vs Monaco H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Le Havre og Monaco:

Dato Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Le Havre – Monaco.

Le Havre vs Monaco Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Le Havre vs Monaco Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Le Havre - Monaco den 2023-11-11 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Le Havre vs Monaco Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Le Havre - Monaco den 2023-11-11 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Le Havre vs Monaco?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Le Havre og Monaco, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Le Havre vs Monaco?

Publisert i Ligue 1 Merket med: ,