Lazio vs Fiorentina

Lazio vs FiorentinaLazioFiorentina

⚽ 2023-10-30 – Serie A

 

Lazio vs Fiorentina kampsniktitt

Kampen mellom Lazio og Fiorentina spilles 2023-10-30. Denne Serie A-kampen starter 19:45 GMT. Hjemmelaget ledet av manager M. Sarri har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Fiorentina har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Lazio og Fiorentina, har Lazio 1 seire hjemme mens Fiorentina har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Lazio: n/a
  • for Fiorentina: n/a

Lazio vs Fiorentina H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Lazio og Fiorentina:

Dato Resultat
2023-01-29 Lazio 1 – 1 Fiorentina
2022-10-10 Fiorentina 0 – 4 Lazio
2022-02-05 Fiorentina 0 – 3 Lazio
2021-10-27 Lazio 1 – 0 Fiorentina

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Lazio – Fiorentina.

Lazio vs Fiorentina Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Lazio vs Fiorentina Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Lazio - Fiorentina den 2023-10-30 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Lazio vs Fiorentina Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Lazio - Fiorentina den 2023-10-30 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Lazio vs Fiorentina?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Lazio og Fiorentina, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Lazio vs Fiorentina?

Publisert i Serie A Merket med: ,