LASK vs Liverpool

LASK vs LiverpoolLASKLiverpool

⚽ 2023-09-21 – Europaligaen

 

LASK vs Liverpool kampsniktitt

Kampen mellom LASK og Liverpool spilles 2023-09-21. Denne Europaligaen-kampen starter 16:45 GMT. Hjemmelaget ledet av manager T. Sageder har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Liverpool har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom LASK og Liverpool, har LASK 0 seire hjemme mens Liverpool har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for LASK: R. Žulj(1 goals/match);
  • for Liverpool: n/a

LASK vs Liverpool H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom LASK og Liverpool:

Dato Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for LASK – Liverpool.

LASK vs Liverpool Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

LASK vs Liverpool Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen LASK - Liverpool den 2023-09-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

LASK vs Liverpool Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen LASK - Liverpool den 2023-09-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på LASK vs Liverpool?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom LASK og Liverpool, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom LASK vs Liverpool?

Publisert i Europaligaen Merket med: ,