Las Palmas vs Celta de Vigo

Las Palmas vs Celta de VigoLas PalmasCelta de Vigo

⚽ 2023-10-02 – La Liga

 

Las Palmas vs Celta de Vigo kampsniktitt

Kampen mellom Las Palmas og Celta de Vigo spilles 2023-10-02. Denne La Liga-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager García Pimienta har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Celta de Vigo har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Las Palmas og Celta de Vigo, har Las Palmas 0 seire hjemme mens Celta de Vigo har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Las Palmas: n/a
  • for Celta de Vigo: n/a

Las Palmas vs Celta de Vigo H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Las Palmas og Celta de Vigo:

Dato Resultat
2018-03-05 Celta de Vigo 2 – 1 Las Palmas
2017-10-16 Las Palmas 2 – 5 Celta de Vigo
2017-04-03 Celta de Vigo 3 – 1 Las Palmas
2016-10-30 Las Palmas 3 – 3 Celta de Vigo

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Las Palmas – Celta de Vigo.

Las Palmas vs Celta de Vigo Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Las Palmas vs Celta de Vigo Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Las Palmas - Celta de Vigo den 2023-10-02 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Las Palmas vs Celta de Vigo Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Las Palmas - Celta de Vigo den 2023-10-02 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Las Palmas vs Celta de Vigo?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Las Palmas og Celta de Vigo, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Las Palmas vs Celta de Vigo?

Publisert i La Liga Merket med: ,