KTP vs Mariehamn

KTP vs MariehamnKTPMariehamn

⚽ 2023-10-21 – Veikkausliiga

 

KTP vs Mariehamn kampsniktitt

Kampen mellom KTP og Mariehamn spilles 2023-10-21. Denne Veikkausliiga-kampen starter 12:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Malinen har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Mariehamn har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom KTP og Mariehamn, har KTP 1 seire hjemme mens Mariehamn har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for KTP: n/a
  • for Mariehamn: n/a

KTP vs Mariehamn H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom KTP og Mariehamn:

Dato Resultat
2023-07-01 Mariehamn 0 – 0 KTP
2023-04-22 KTP 2 – 1 Mariehamn
2021-10-23 Mariehamn 5 – 1 KTP
2021-09-26 Mariehamn 4 – 2 KTP

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for KTP – Mariehamn.

KTP vs Mariehamn Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

KTP vs Mariehamn Spilltips

Våre oddstips for Veikkausliiga-kampen KTP - Mariehamn den 2023-10-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

KTP vs Mariehamn Spilltips

Våre oddstips for Veikkausliiga-kampen KTP - Mariehamn den 2023-10-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på KTP vs Mariehamn?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom KTP og Mariehamn, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom KTP vs Mariehamn?

Publisert i Veikkausliiga Merket med: ,