Kroatia vs Brasil

Kroatia vs BrasilKroatiaBrasil

⚽ 2022-12-09 – Verdensmesterskapet I Fotball

 

Kroatia vs Brasil kampsniktitt

Kampen mellom Kroatia og Brasil spilles 2022-12-09. Denne Verdensmesterskapet I Fotball-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Z. Dalić har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Brasil har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Kroatia og Brasil, har Kroatia 0 seire hjemme mens Brasil har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Kroatia: n/a
  • for Brasil: Richarlison(1 goals/match);

Kroatia vs Brasil H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Kroatia og Brasil:

Dato Resultat
2018-06-03 Brasil 2 – 0 Kroatia
2014-06-12 Brasil 3 – 1 Kroatia
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Kroatia – Brasil.

Kroatia vs Brasil Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Kroatia vs Brasil Spilltips

Våre oddstips for Verdensmesterskapet I Fotball-kampen Kroatia - Brasil den 2022-12-09 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Kroatia vs Brasil Spilltips

Våre oddstips for Verdensmesterskapet I Fotball-kampen Kroatia - Brasil den 2022-12-09 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Kroatia vs Brasil?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Kroatia og Brasil, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Kroatia vs Brasil?

Publisert i Verdensmesterskapet I Fotball Merket med: ,