Kongsberg Miners vs Asker

Kongsberg Miners vs AskerKongsberg MinersAsker

🏀 2023-11-12 – BLNO

 

Kongsberg Miners vs Asker kampsniktitt

Kampen mellom Kongsberg Miners og Asker som spilles i BLNO starter kl. 16:00 GMT den 2023-11-12. Hjemmelaget kommer med 5 seire i de siste 8 spilte kampene, mens Asker har en vinnerprosent på 0.444 fra de siste 9 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Kongsberg Miners med 2 seire hjemme, mens Asker har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Kongsberg Miners en gjennomsnittlig poengforskjell på 11.7 poeng, mens Asker har en gjennomsnittlig poengforskjell på 0.9 poeng:

  • Kongsberg Miners: 81.8 gjennomsnittspoeng for, 70.1 gjennomsnittspoeng imot
  • Asker: 86.1 gjennomsnittspoeng for, 85.2 gjennomsnittspoeng imot

Kongsberg Miners vs Asker H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Kongsberg Miners og Asker:

Dato Resultat
2023-10-07 Asker 92 – 81 Kongsberg Miners
2023-03-11 Asker 77 – 89 Kongsberg Miners
2022-12-18 Kongsberg Miners 84 – 65 Asker
2022-11-16 Kongsberg Miners 93 – 70 Asker

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Kongsberg Miners og Asker, med gjeldende lagform og plasseringer.

Kongsberg Miners vs Asker Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Kongsberg Miners og Asker, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Kongsberg Miners vs Asker Spilltips

Vårt tips for kampen Kongsberg Miners vs Asker, som spilles i BLNO den 2023-11-12, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Kongsberg Miners vs Asker Spilltips

Vårt tips for kampen Kongsberg Miners vs Asker, som spilles i BLNO den 2023-11-12, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Kongsberg Miners vs Asker?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Kongsberg Miners og Asker, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Kongsberg Miners vs Asker?

Publisert i BLNO Merket med: ,