KÍ vs Sheriff

KÍ vs SheriffKÍSheriff

⚽ 2023-08-24 – Europaligaen

 

KÍ vs Sheriff kampsniktitt

Kampen mellom og Sheriff spilles 2023-08-24. Denne Europaligaen-kampen starter 18:45 GMT. Hjemmelaget ledet av manager M. Hoseth har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Sheriff har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom KÍ og Sheriff, har KÍ 0 seire hjemme mens Sheriff har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for KÍ: n/a
  • for Sheriff: M. Yansane(2 goals/match);C. Badolo(1 goals/match);D. Ankeye(2 goals/match);

KÍ vs Sheriff H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom KÍ og Sheriff:

Dato Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for KÍ – Sheriff.

KÍ vs Sheriff Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

KÍ vs Sheriff Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen KÍ - Sheriff den 2023-08-24 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

KÍ vs Sheriff Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen KÍ - Sheriff den 2023-08-24 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på KÍ vs Sheriff?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom KÍ og Sheriff, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom KÍ vs Sheriff?

Publisert i Europaligaen Merket med: ,