Kalmar vs Värnamo

Kalmar vs VärnamoKalmarVärnamo

⚽ 2023-10-29 – Allsvenskan

 

Kalmar vs Värnamo kampsniktitt

Kampen mellom Kalmar og Värnamo spilles 2023-10-29. Denne Allsvenskan-kampen starter 14:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager H. Jensen har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Värnamo har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Kalmar og Värnamo, har Kalmar 1 seire hjemme mens Värnamo har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Kalmar: n/a
  • for Värnamo: n/a

Kalmar vs Värnamo H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Kalmar og Värnamo:

Dato Resultat
2023-05-22 Värnamo 0 – 1 Kalmar
2022-10-15 Värnamo 1 – 3 Kalmar
2022-06-27 Kalmar 1 – 0 Värnamo
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Kalmar – Värnamo.

Kalmar vs Värnamo Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Kalmar vs Värnamo Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Kalmar - Värnamo den 2023-10-29 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Kalmar vs Värnamo Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Kalmar - Värnamo den 2023-10-29 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Kalmar vs Värnamo?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Kalmar og Värnamo, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Kalmar vs Värnamo?

Publisert i Allsvenskan Merket med: ,