Kalmar vs Norrköping

Kalmar vs NorrköpingKalmarNorrköping

⚽ 2023-05-28 – Allsvenskan

 

Kalmar vs Norrköping kampsniktitt

Kampen mellom Kalmar og Norrköping spilles 2023-05-28. Denne Allsvenskan-kampen starter 13:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager H. Jensen har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Norrköping har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Kalmar og Norrköping, har Kalmar 1 seire hjemme mens Norrköping har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Kalmar: n/a
  • for Norrköping: n/a

Kalmar vs Norrköping H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Kalmar og Norrköping:

Dato Resultat
2022-09-17 Norrköping 2 – 2 Kalmar
2022-04-26 Kalmar 1 – 2 Norrköping
2021-11-07 Kalmar 1 – 0 Norrköping
2021-08-09 Norrköping 1 – 2 Kalmar

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Kalmar – Norrköping.

Kalmar vs Norrköping Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Kalmar vs Norrköping Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Kalmar - Norrköping den 2023-05-28 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Kalmar vs Norrköping Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Kalmar - Norrköping den 2023-05-28 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Kalmar vs Norrköping?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Kalmar og Norrköping, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Kalmar vs Norrköping?

Publisert i Allsvenskan Merket med: ,