Kalmar vs Djurgården

Kalmar vs DjurgårdenKalmarDjurgården

⚽ 2023-11-12 – Allsvenskan

 

Kalmar vs Djurgården kampsniktitt

Kampen mellom Kalmar og Djurgården spilles 2023-11-12. Denne Allsvenskan-kampen starter 14:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager H. Jensen har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Djurgården har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Kalmar og Djurgården, har Kalmar 1 seire hjemme mens Djurgården har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Kalmar: n/a
  • for Djurgården: n/a

Kalmar vs Djurgården H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Kalmar og Djurgården:

Dato Resultat
2023-05-08 Djurgården 3 – 1 Kalmar
2022-08-14 Djurgården 3 – 2 Kalmar
2022-05-22 Kalmar 1 – 0 Djurgården
2022-03-12 Kalmar 0 – 2 Djurgården

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Kalmar – Djurgården.

Kalmar vs Djurgården Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Kalmar vs Djurgården Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Kalmar - Djurgården den 2023-11-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Kalmar vs Djurgården Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Kalmar - Djurgården den 2023-11-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Kalmar vs Djurgården?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Kalmar og Djurgården, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Kalmar vs Djurgården?

Publisert i Allsvenskan Merket med: ,