Kalmar vs Brommapojkarna

Kalmar vs BrommapojkarnaKalmarBrommapojkarna

⚽ 2023-05-14 – Allsvenskan

 

Kalmar vs Brommapojkarna kampsniktitt

Kampen mellom Kalmar og Brommapojkarna spilles 2023-05-14. Denne Allsvenskan-kampen starter 15:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager H. Jensen har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Brommapojkarna har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Kalmar og Brommapojkarna, har Kalmar 0 seire hjemme mens Brommapojkarna har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Kalmar: M. Rajović(0.83 goals/match);
  • for Brommapojkarna: n/a

Kalmar vs Brommapojkarna H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Kalmar og Brommapojkarna:

Dato Resultat
2018-09-30 Kalmar 1 – 1 Brommapojkarna
2018-05-18 Brommapojkarna 2 – 1 Kalmar
2014-08-03 Kalmar 1 – 1 Brommapojkarna
2014-03-30 Brommapojkarna 1 – 2 Kalmar

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Kalmar – Brommapojkarna.

Kalmar vs Brommapojkarna Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Kalmar vs Brommapojkarna Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Kalmar - Brommapojkarna den 2023-05-14 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Kalmar vs Brommapojkarna Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Kalmar - Brommapojkarna den 2023-05-14 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Kalmar vs Brommapojkarna?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Kalmar og Brommapojkarna, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Kalmar vs Brommapojkarna?

Publisert i Allsvenskan Merket med: ,