Juventus vs Torino

Juventus vs TorinoJuventusTorino

⚽ 2023-10-07 – Serie A

 

Juventus vs Torino kampsniktitt

Kampen mellom Juventus og Torino spilles 2023-10-07. Denne Serie A-kampen starter 16:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager M. Allegri har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Torino har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Juventus og Torino, har Juventus 1 seire hjemme mens Torino har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Juventus: n/a
  • for Torino: n/a

Juventus vs Torino H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Juventus og Torino:

Dato Resultat
2023-02-28 Juventus 4 – 2 Torino
2022-10-15 Torino 0 – 1 Juventus
2022-02-18 Juventus 1 – 1 Torino
2021-10-02 Torino 0 – 1 Juventus

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Juventus – Torino.

Juventus vs Torino Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Juventus vs Torino Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Juventus - Torino den 2023-10-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Juventus vs Torino Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Juventus - Torino den 2023-10-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Juventus vs Torino?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Juventus og Torino, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Juventus vs Torino?

Publisert i Serie A Merket med: ,