Juventus vs Lecce

Juventus vs LecceJuventusLecce

⚽ 2023-09-26 – Serie A

 

Juventus vs Lecce kampsniktitt

Kampen mellom Juventus og Lecce spilles 2023-09-26. Denne Serie A-kampen starter 18:45 GMT. Hjemmelaget ledet av manager M. Allegri har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Lecce har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Juventus og Lecce, har Juventus 2 seire hjemme mens Lecce har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Juventus: D. Vlahović(1 goals/match);
  • for Lecce: N. Krstović(1 goals/match);

Juventus vs Lecce H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Juventus og Lecce:

Dato Resultat
2023-05-03 Juventus 2 – 1 Lecce
2022-10-29 Lecce 0 – 1 Juventus
2020-06-26 Juventus 4 – 0 Lecce
2019-10-26 Lecce 1 – 1 Juventus

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Juventus – Lecce.

Juventus vs Lecce Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Juventus vs Lecce Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Juventus - Lecce den 2023-09-26 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Juventus vs Lecce Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Juventus - Lecce den 2023-09-26 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Juventus vs Lecce?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Juventus og Lecce, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Juventus vs Lecce?

Publisert i Serie A Merket med: ,