Japan vs Kroatia

Japan vs KroatiaJapanKroatia

⚽ 2022-12-05 – Verdensmesterskapet I Fotball

 

Japan vs Kroatia kampsniktitt

Kampen mellom Japan og Kroatia spilles 2022-12-05. Denne Verdensmesterskapet I Fotball-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager H. Moriyasu har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Kroatia har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Japan og Kroatia, har Japan 0 seire hjemme mens Kroatia har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Japan: n/a
  • for Kroatia: A. Kramarić(1 goals/match);

Japan vs Kroatia H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Japan og Kroatia:

Dato Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Japan – Kroatia.

Japan vs Kroatia Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Japan vs Kroatia Spilltips

Våre oddstips for Verdensmesterskapet I Fotball-kampen Japan - Kroatia den 2022-12-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Japan vs Kroatia Spilltips

Våre oddstips for Verdensmesterskapet I Fotball-kampen Japan - Kroatia den 2022-12-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Japan vs Kroatia?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Japan og Kroatia, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Japan vs Kroatia?

Publisert i Verdensmesterskapet I Fotball Merket med: ,