Internazionale vs Sassuolo

Internazionale vs SassuoloInternazionaleSassuolo

⚽ 2023-05-13 – Serie A

 

Internazionale vs Sassuolo kampsniktitt

Kampen mellom Internazionale og Sassuolo spilles 2023-05-13. Denne Serie A-kampen starter 18:45 GMT. Hjemmelaget ledet av manager S. Inzaghi har 5 seire på de siste 5 kamper, mens Sassuolo har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Internazionale og Sassuolo, har Internazionale 1 seire hjemme mens Sassuolo har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Internazionale: n/a
  • for Sassuolo: n/a

Internazionale vs Sassuolo H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Internazionale og Sassuolo:

Dato Resultat
2022-10-08 Sassuolo 1 – 2 Internazionale
2022-02-20 Internazionale 0 – 2 Sassuolo
2021-10-02 Sassuolo 1 – 2 Internazionale
2021-04-07 Internazionale 2 – 1 Sassuolo

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Internazionale – Sassuolo.

Internazionale vs Sassuolo Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Internazionale vs Sassuolo Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Internazionale - Sassuolo den 2023-05-13 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Internazionale vs Sassuolo Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Internazionale - Sassuolo den 2023-05-13 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Internazionale vs Sassuolo?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Internazionale og Sassuolo, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Internazionale vs Sassuolo?

Publisert i Serie A Merket med: ,