Internazionale vs Frosinone

Internazionale vs FrosinoneInternazionaleFrosinone

⚽ 2023-11-12 – Serie A

 

Internazionale vs Frosinone kampsniktitt

Kampen mellom Internazionale og Frosinone spilles 2023-11-12. Denne Serie A-kampen starter 19:45 GMT. Hjemmelaget ledet av manager S. Inzaghi har 5 seire på de siste 5 kamper, mens Frosinone har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Internazionale og Frosinone, har Internazionale 2 seire hjemme mens Frosinone har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Internazionale: L. Martínez(1.09 goals/match);
  • for Frosinone: n/a

Internazionale vs Frosinone H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Internazionale og Frosinone:

Dato Resultat
2019-04-14 Frosinone 1 – 3 Internazionale
2018-11-24 Internazionale 3 – 0 Frosinone
2016-04-09 Frosinone 0 – 1 Internazionale
2015-11-22 Internazionale 4 – 0 Frosinone

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Internazionale – Frosinone.

Internazionale vs Frosinone Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Internazionale vs Frosinone Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Internazionale - Frosinone den 2023-11-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Internazionale vs Frosinone Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Internazionale - Frosinone den 2023-11-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Internazionale vs Frosinone?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Internazionale og Frosinone, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Internazionale vs Frosinone?

Publisert i Serie A Merket med: ,