Internazionale vs Benfica

Internazionale vs BenficaInternazionaleBenfica

⚽ 2023-10-03 – Meisterligaen

 

Internazionale vs Benfica kampsniktitt

Kampen mellom Internazionale og Benfica spilles 2023-10-03. Denne Meisterligaen-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager S. Inzaghi har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Benfica har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Internazionale og Benfica, har Internazionale 0 seire hjemme mens Benfica har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Internazionale: Lautaro Martínez(1 goals/match);
  • for Benfica: n/a

Internazionale vs Benfica H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Internazionale og Benfica:

Dato Resultat
2023-04-19 Internazionale 3 – 3 Benfica
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Internazionale – Benfica.

Internazionale vs Benfica Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Internazionale vs Benfica Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Internazionale - Benfica den 2023-10-03 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Internazionale vs Benfica Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Internazionale - Benfica den 2023-10-03 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Internazionale vs Benfica?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Internazionale og Benfica, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Internazionale vs Benfica?

Publisert i Meisterligaen Merket med: ,