Inter Turku vs Haka

Inter Turku vs HakaInter TurkuHaka

⚽ 2023-05-26 – Veikkausliiga

 

Inter Turku vs Haka kampsniktitt

Kampen mellom Inter Turku og Haka spilles 2023-05-26. Denne Veikkausliiga-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Wiss har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Haka har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Inter Turku og Haka, har Inter Turku 0 seire hjemme mens Haka har 2 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Inter Turku: n/a
  • for Haka: n/a

Inter Turku vs Haka H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Inter Turku og Haka:

Dato Resultat
2022-09-28 Inter Turku 0 – 1 Haka
2022-07-18 Haka 3 – 2 Inter Turku
2022-04-17 Inter Turku 0 – 2 Haka
2021-08-08 Haka 1 – 0 Inter Turku

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Inter Turku – Haka.

Inter Turku vs Haka Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Inter Turku vs Haka Spilltips

Våre oddstips for Veikkausliiga-kampen Inter Turku - Haka den 2023-05-26 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Inter Turku vs Haka Spilltips

Våre oddstips for Veikkausliiga-kampen Inter Turku - Haka den 2023-05-26 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Inter Turku vs Haka?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Inter Turku og Haka, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Inter Turku vs Haka?

Publisert i Veikkausliiga Merket med: ,