Indiana Pacers vs Washington Wizards

Indiana Pacers vs Washington WizardsIndiana PacersWashington Wizards

🏀 2022-12-10 – NBA

 

Indiana Pacers vs Washington Wizards kampsniktitt

Kampen mellom Indiana Pacers og Washington Wizards som spilles i NBA starter kl. 01:00 GMT den 2022-12-10. Hjemmelaget kommer med 13 seire i de siste 25 spilte kampene, mens Washington Wizards har en vinnerprosent på 0.44 fra de siste 25 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Indiana Pacers med 0 seire hjemme, mens Washington Wizards har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Indiana Pacers en gjennomsnittlig poengforskjell på -1.1 poeng, mens Washington Wizards har en gjennomsnittlig poengforskjell på -1.6 poeng:

  • Indiana Pacers: 115 gjennomsnittspoeng for, 116.1 gjennomsnittspoeng imot
  • Washington Wizards: 111 gjennomsnittspoeng for, 112.6 gjennomsnittspoeng imot

Indiana Pacers vs Washington Wizards H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Indiana Pacers og Washington Wizards:

Dato Resultat
2022-10-29 Washington Wizards 117 – 127 Indiana Pacers
2022-10-20 Indiana Pacers 107 – 114 Washington Wizards
2022-07-16 Washington Wizards 97 – 79 Indiana Pacers
2022-03-06 Washington Wizards 133 – 123 Indiana Pacers

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Indiana Pacers og Washington Wizards, med gjeldende lagform og plasseringer.

Indiana Pacers vs Washington Wizards Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Indiana Pacers og Washington Wizards, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Indiana Pacers vs Washington Wizards Spilltips

Vårt tips for kampen Indiana Pacers vs Washington Wizards, som spilles i NBA den 2022-12-10, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Indiana Pacers vs Washington Wizards Spilltips

Vårt tips for kampen Indiana Pacers vs Washington Wizards, som spilles i NBA den 2022-12-10, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Indiana Pacers vs Washington Wizards?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Indiana Pacers og Washington Wizards, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Indiana Pacers vs Washington Wizards?

Publisert i NBA Merket med: ,