Ilves vs Mariehamn

Ilves vs MariehamnIlvesMariehamn

⚽ 2023-09-27 – Veikkausliiga

 

Ilves vs Mariehamn kampsniktitt

Kampen mellom Ilves og Mariehamn spilles 2023-09-27. Denne Veikkausliiga-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Lehtonen har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Mariehamn har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Ilves og Mariehamn, har Ilves 0 seire hjemme mens Mariehamn har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Ilves: n/a
  • for Mariehamn: n/a

Ilves vs Mariehamn H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Ilves og Mariehamn:

Dato Resultat
2023-07-15 Ilves 0 – 0 Mariehamn
2023-04-05 Mariehamn 1 – 1 Ilves
2022-10-02 Ilves 2 – 3 Mariehamn
2022-08-21 Mariehamn 1 – 5 Ilves

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Ilves – Mariehamn.

Ilves vs Mariehamn Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Ilves vs Mariehamn Spilltips

Våre oddstips for Veikkausliiga-kampen Ilves - Mariehamn den 2023-09-27 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Ilves vs Mariehamn Spilltips

Våre oddstips for Veikkausliiga-kampen Ilves - Mariehamn den 2023-09-27 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Ilves vs Mariehamn?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Ilves og Mariehamn, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Ilves vs Mariehamn?

Publisert i Veikkausliiga Merket med: ,