IFK Göteborg vs Brommapojkarna

IFK Göteborg vs BrommapojkarnaIFK GöteborgBrommapojkarna

⚽ 2023-09-16 – Allsvenskan

 

IFK Göteborg vs Brommapojkarna kampsniktitt

Kampen mellom IFK Göteborg og Brommapojkarna spilles 2023-09-16. Denne Allsvenskan-kampen starter 13:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Askou har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Brommapojkarna har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom IFK Göteborg og Brommapojkarna, har IFK Göteborg 2 seire hjemme mens Brommapojkarna har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for IFK Göteborg: n/a
  • for Brommapojkarna: n/a

IFK Göteborg vs Brommapojkarna H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom IFK Göteborg og Brommapojkarna:

Dato Resultat
2023-05-08 Brommapojkarna 0 – 0 IFK Göteborg
2018-10-22 Brommapojkarna 0 – 2 IFK Göteborg
2018-07-28 IFK Göteborg 3 – 0 Brommapojkarna
2014-08-17 IFK Göteborg 3 – 0 Brommapojkarna

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for IFK Göteborg – Brommapojkarna.

IFK Göteborg vs Brommapojkarna Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

IFK Göteborg vs Brommapojkarna Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen IFK Göteborg - Brommapojkarna den 2023-09-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

IFK Göteborg vs Brommapojkarna Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen IFK Göteborg - Brommapojkarna den 2023-09-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på IFK Göteborg vs Brommapojkarna?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom IFK Göteborg og Brommapojkarna, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom IFK Göteborg vs Brommapojkarna?

Publisert i Allsvenskan Merket med: ,