Huesca vs Celta de Vigo

Huesca vs Celta de VigoHuescaCelta de Vigo

2019-04-03 – Primera División

 

Huesca vs Celta de Vigo kampsniktitt

Kampen mellom Huesca og Celta de Vigo spilles 2019-04-03. Denne Primera División-kampen starter 18:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Francisco har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Celta de Vigo har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Huesca og Celta de Vigo, har Huesca 0 seire hjemme mens Celta de Vigo har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Huesca:
  • for Celta de Vigo:

Huesca vs Celta de Vigo H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Huesca og Celta de Vigo:

Dato Resultat
2018-12-01 Celta de Vigo 2 – 0 Huesca
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Huesca – Celta de Vigo.

Huesca vs Celta de Vigo spådommer og odds

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Oddstips for Huesca vs Celta de Vigo

Oddstips for Huesca vs Celta de Vigo

Se oddsen nedenfor for anbefalte tippealternativer og bonuser:

Bookmaker 1 X 2 Bonus
unibet 2.60 3.30 2.75 Spill nå
betsafe Spill nå

*PVennligst merk at oddsen ovenfor var gyldig da denne artikkelen ble publisert. Fra denne artikkelen ble skrevet til kampen mellom Huesca og Celta de Vigo starter kan oddsen endres. Hvis vi mangler odds fra en bookmaker kan det ha oppstått et problem ved innhenting av odds. Klikk på «Bonus»-knappen for å besøke operatøren og få gjeldende odds for Huesca – Celta de Vigo. Vilkår og betingelser gjelder. Aldersgrense 18 år. Spill ansvarlig!

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Huesca og Celta de Vigo?

Publisert i Primera División Merket med: ,