Houston Rockets vs Minnesota Timberwolves

Houston Rockets vs Minnesota TimberwolvesHouston RocketsMinnesota Timberwolves

🏀 2023-01-09 – NBA

 

Houston Rockets vs Minnesota Timberwolves kampsniktitt

Kampen mellom Houston Rockets og Minnesota Timberwolves som spilles i NBA starter kl. 01:00 GMT den 2023-01-09. Hjemmelaget kommer med 10 seire i de siste 39 spilte kampene, mens Minnesota Timberwolves har en vinnerprosent på 0.475 fra de siste 40 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Houston Rockets med 0 seire hjemme, mens Minnesota Timberwolves har 2 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Houston Rockets en gjennomsnittlig poengforskjell på -6.8 poeng, mens Minnesota Timberwolves har en gjennomsnittlig poengforskjell på -0.6 poeng:

  • Houston Rockets: 109.4 gjennomsnittspoeng for, 116.2 gjennomsnittspoeng imot
  • Minnesota Timberwolves: 115 gjennomsnittspoeng for, 115.5 gjennomsnittspoeng imot

Houston Rockets vs Minnesota Timberwolves H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Houston Rockets og Minnesota Timberwolves:

Dato Resultat
2022-11-06 Minnesota Timberwolves 129 – 117 Houston Rockets
2022-04-04 Houston Rockets 132 – 139 Minnesota Timberwolves
2022-01-10 Houston Rockets 123 – 141 Minnesota Timberwolves
2021-10-21 Minnesota Timberwolves 124 – 106 Houston Rockets

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Houston Rockets og Minnesota Timberwolves, med gjeldende lagform og plasseringer.

Houston Rockets vs Minnesota Timberwolves Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Houston Rockets og Minnesota Timberwolves, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Houston Rockets vs Minnesota Timberwolves Spilltips

Vårt tips for kampen Houston Rockets vs Minnesota Timberwolves, som spilles i NBA den 2023-01-09, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Houston Rockets vs Minnesota Timberwolves Spilltips

Vårt tips for kampen Houston Rockets vs Minnesota Timberwolves, som spilles i NBA den 2023-01-09, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Houston Rockets vs Minnesota Timberwolves?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Houston Rockets og Minnesota Timberwolves, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Houston Rockets vs Minnesota Timberwolves?

Publisert i NBA Merket med: ,