Houston Rockets vs Charlotte Hornets

Houston Rockets vs Charlotte HornetsHouston RocketsCharlotte Hornets

🏀 2023-11-02 – NBA

 

Houston Rockets vs Charlotte Hornets kampsniktitt

Kampen mellom Houston Rockets og Charlotte Hornets som spilles i NBA starter kl. 01:00 GMT den 2023-11-02. Hjemmelaget kommer med 0 seire i de siste 3 spilte kampene, mens Charlotte Hornets har en vinnerprosent på 0.333 fra de siste 3 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Houston Rockets med 1 seire hjemme, mens Charlotte Hornets har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Houston Rockets en gjennomsnittlig poengforskjell på -15 poeng, mens Charlotte Hornets har en gjennomsnittlig poengforskjell på -6 poeng:

  • Houston Rockets: 101 gjennomsnittspoeng for, 116 gjennomsnittspoeng imot
  • Charlotte Hornets: 112 gjennomsnittspoeng for, 118 gjennomsnittspoeng imot

Houston Rockets vs Charlotte Hornets H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Houston Rockets og Charlotte Hornets:

Dato Resultat
2023-04-08 Charlotte Hornets 109 – 112 Houston Rockets
2023-01-19 Houston Rockets 117 – 122 Charlotte Hornets
2021-12-28 Charlotte Hornets 123 – 99 Houston Rockets
2021-11-28 Houston Rockets 146 – 143 Charlotte Hornets

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Houston Rockets og Charlotte Hornets, med gjeldende lagform og plasseringer.

Houston Rockets vs Charlotte Hornets Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Houston Rockets og Charlotte Hornets, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Houston Rockets vs Charlotte Hornets Spilltips

Vårt tips for kampen Houston Rockets vs Charlotte Hornets, som spilles i NBA den 2023-11-02, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Houston Rockets vs Charlotte Hornets Spilltips

Vårt tips for kampen Houston Rockets vs Charlotte Hornets, som spilles i NBA den 2023-11-02, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Houston Rockets vs Charlotte Hornets?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Houston Rockets og Charlotte Hornets, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Houston Rockets vs Charlotte Hornets?

Publisert i NBA Merket med: ,