Horsens vs Silkeborg

Horsens vs SilkeborgHorsensSilkeborg

⚽ 2023-05-19 – Superliga

 

Horsens vs Silkeborg kampsniktitt

Kampen mellom Horsens og Silkeborg spilles 2023-05-19. Denne Superliga-kampen starter 17:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Askou har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Silkeborg har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Horsens og Silkeborg, har Horsens 2 seire hjemme mens Silkeborg har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Horsens: n/a
  • for Silkeborg: n/a

Horsens vs Silkeborg H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Horsens og Silkeborg:

Dato Resultat
2022-10-23 Horsens 3 – 2 Silkeborg
2022-10-02 Silkeborg 2 – 1 Horsens
2021-09-23 Horsens 3 – 2 Silkeborg
2020-03-05 Horsens 1 – 1 Silkeborg

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Horsens – Silkeborg.

Horsens vs Silkeborg Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Horsens vs Silkeborg Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Horsens - Silkeborg den 2023-05-19 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Horsens vs Silkeborg Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Horsens - Silkeborg den 2023-05-19 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Horsens vs Silkeborg?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Horsens og Silkeborg, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Horsens vs Silkeborg?

Publisert i Superliga Merket med: ,