Horsens vs FC Copenhagen

Horsens vs FC CopenhagenHorsensFC Copenhagen

⚽ 2023-03-12 – Superliga

 

Horsens vs FC Copenhagen kampsniktitt

Kampen mellom Horsens og FC Copenhagen spilles 2023-03-12. Denne Superliga-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Askou har 0 seire på de siste 5 kamper, mens FC Copenhagen har 5 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Horsens og FC Copenhagen, har Horsens 0 seire hjemme mens FC Copenhagen har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Horsens: n/a
  • for FC Copenhagen: Pep Biel Mas Jaume(0.86 goals/match);

Horsens vs FC Copenhagen H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Horsens og FC Copenhagen:

Dato Resultat
2022-07-17 FC Copenhagen 0 – 1 Horsens
2021-02-07 Horsens 0 – 2 FC Copenhagen
2020-12-06 FC Copenhagen 2 – 0 Horsens
2020-03-08 FC Copenhagen 0 – 1 Horsens

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Horsens – FC Copenhagen.

Horsens vs FC Copenhagen Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Horsens vs FC Copenhagen Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Horsens - FC Copenhagen den 2023-03-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Horsens vs FC Copenhagen Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Horsens - FC Copenhagen den 2023-03-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Horsens vs FC Copenhagen?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Horsens og FC Copenhagen, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Horsens vs FC Copenhagen?

Publisert i Superliga Merket med: ,