Honka vs Oulu

Honka vs OuluHonkaOulu

⚽ 2023-07-30 – Veikkausliiga

 

Honka vs Oulu kampsniktitt

Kampen mellom Honka og Oulu spilles 2023-07-30. Denne Veikkausliiga-kampen starter 13:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager V. Vasara har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Oulu har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Honka og Oulu, har Honka 1 seire hjemme mens Oulu har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Honka: n/a
  • for Oulu: n/a

Honka vs Oulu H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Honka og Oulu:

Dato Resultat
2023-05-22 Oulu 1 – 3 Honka
2022-08-27 Honka 2 – 2 Oulu
2022-05-13 Oulu 2 – 1 Honka
2021-10-27 Honka 6 – 1 Oulu

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Honka – Oulu.

Honka vs Oulu Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Honka vs Oulu Spilltips

Våre oddstips for Veikkausliiga-kampen Honka - Oulu den 2023-07-30 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Honka vs Oulu Spilltips

Våre oddstips for Veikkausliiga-kampen Honka - Oulu den 2023-07-30 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Honka vs Oulu?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Honka og Oulu, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Honka vs Oulu?

Publisert i Veikkausliiga Merket med: ,