Hoffenheim vs Wolfsburg

Hoffenheim vs WolfsburgHoffenheimWolfsburg

⚽ 2023-09-02 – Bundesliga

 

Hoffenheim vs Wolfsburg kampsniktitt

Kampen mellom Hoffenheim og Wolfsburg spilles 2023-09-02. Denne Bundesliga-kampen starter 13:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager P. Matarazzo har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Wolfsburg har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Hoffenheim og Wolfsburg, har Hoffenheim 1 seire hjemme mens Wolfsburg har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Hoffenheim: n/a
  • for Wolfsburg: J. Wind(2 goals/match);

Hoffenheim vs Wolfsburg H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Hoffenheim og Wolfsburg:

Dato Resultat
2023-05-13 Wolfsburg 2 – 1 Hoffenheim
2022-11-12 Hoffenheim 1 – 2 Wolfsburg
2022-02-19 Wolfsburg 1 – 2 Hoffenheim
2021-09-25 Hoffenheim 3 – 1 Wolfsburg

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Hoffenheim – Wolfsburg.

Hoffenheim vs Wolfsburg Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Hoffenheim vs Wolfsburg Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Hoffenheim - Wolfsburg den 2023-09-02 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Hoffenheim vs Wolfsburg Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Hoffenheim - Wolfsburg den 2023-09-02 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Hoffenheim vs Wolfsburg?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Hoffenheim og Wolfsburg, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Hoffenheim vs Wolfsburg?

Publisert i Bundesliga Merket med: ,