Hoffenheim vs Eintracht Frankfurt

Hoffenheim vs Eintracht FrankfurtHoffenheimEintracht Frankfurt

⚽ 2023-05-06 – Bundesliga

 

Hoffenheim vs Eintracht Frankfurt kampsniktitt

Kampen mellom Hoffenheim og Eintracht Frankfurt spilles 2023-05-06. Denne Bundesliga-kampen starter 13:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager P. Matarazzo har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Eintracht Frankfurt har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Hoffenheim og Eintracht Frankfurt, har Hoffenheim 1 seire hjemme mens Eintracht Frankfurt har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Hoffenheim: n/a
  • for Eintracht Frankfurt: n/a

Hoffenheim vs Eintracht Frankfurt H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Hoffenheim og Eintracht Frankfurt:

Dato Resultat
2022-11-09 Eintracht Frankfurt 4 – 2 Hoffenheim
2022-04-23 Eintracht Frankfurt 2 – 2 Hoffenheim
2021-12-04 Hoffenheim 3 – 2 Eintracht Frankfurt
2021-02-07 Hoffenheim 1 – 3 Eintracht Frankfurt

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Hoffenheim – Eintracht Frankfurt.

Hoffenheim vs Eintracht Frankfurt Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Hoffenheim vs Eintracht Frankfurt Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Hoffenheim - Eintracht Frankfurt den 2023-05-06 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Hoffenheim vs Eintracht Frankfurt Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Hoffenheim - Eintracht Frankfurt den 2023-05-06 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Hoffenheim vs Eintracht Frankfurt?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Hoffenheim og Eintracht Frankfurt, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Hoffenheim vs Eintracht Frankfurt?

Publisert i Bundesliga Merket med: ,