Hoffenheim vs Bayer Leverkusen

Hoffenheim vs Bayer LeverkusenHoffenheimBayer Leverkusen

⚽ 2023-02-11 – Bundesliga

 

Hoffenheim vs Bayer Leverkusen kampsniktitt

Kampen mellom Hoffenheim og Bayer Leverkusen spilles 2023-02-11. Denne Bundesliga-kampen starter 14:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Bayer Leverkusen har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Hoffenheim og Bayer Leverkusen, har Hoffenheim 0 seire hjemme mens Bayer Leverkusen har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Hoffenheim: n/a
  • for Bayer Leverkusen: n/a

Hoffenheim vs Bayer Leverkusen H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Hoffenheim og Bayer Leverkusen:

Dato Resultat
2022-08-20 Bayer Leverkusen 0 – 3 Hoffenheim
2022-05-07 Hoffenheim 2 – 4 Bayer Leverkusen
2021-12-15 Bayer Leverkusen 2 – 2 Hoffenheim
2021-04-12 Hoffenheim 0 – 0 Bayer Leverkusen

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Hoffenheim – Bayer Leverkusen.

Hoffenheim vs Bayer Leverkusen Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Hoffenheim vs Bayer Leverkusen Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Hoffenheim - Bayer Leverkusen den 2023-02-11 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Hoffenheim vs Bayer Leverkusen Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Hoffenheim - Bayer Leverkusen den 2023-02-11 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Hoffenheim vs Bayer Leverkusen?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Hoffenheim og Bayer Leverkusen, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Hoffenheim vs Bayer Leverkusen?

Publisert i Bundesliga Merket med: ,