HJK vs Larne

HJK vs LarneHJKLarne

⚽ 2023-07-12 – Meisterligaen

 

HJK vs Larne kampsniktitt

Kampen mellom HJK og Larne spilles 2023-07-12. Denne Meisterligaen-kampen starter 16:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager T. Koskela har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Larne har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom HJK og Larne, har HJK 0 seire hjemme mens Larne har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for HJK: n/a
  • for Larne: n/a

HJK vs Larne H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom HJK og Larne:

Dato Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for HJK – Larne.

HJK vs Larne Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

HJK vs Larne Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen HJK - Larne den 2023-07-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

HJK vs Larne Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen HJK - Larne den 2023-07-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på HJK vs Larne?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom HJK og Larne, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom HJK vs Larne?

Publisert i Meisterligaen Merket med: ,