HJK vs Inter Turku

HJK vs Inter TurkuHJKInter Turku

⚽ 2023-05-13 – Veikkausliiga

 

HJK vs Inter Turku kampsniktitt

Kampen mellom HJK og Inter Turku spilles 2023-05-13. Denne Veikkausliiga-kampen starter 14:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager T. Koskela har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Inter Turku har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom HJK og Inter Turku, har HJK 1 seire hjemme mens Inter Turku har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for HJK: n/a
  • for Inter Turku: n/a

HJK vs Inter Turku H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom HJK og Inter Turku:

Dato Resultat
2022-10-02 HJK 3 – 0 Inter Turku
2022-06-29 Inter Turku 0 – 0 HJK
2022-05-03 Inter Turku 0 – 1 HJK
2022-04-23 HJK 1 – 4 Inter Turku

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for HJK – Inter Turku.

HJK vs Inter Turku Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

HJK vs Inter Turku Spilltips

Våre oddstips for Veikkausliiga-kampen HJK - Inter Turku den 2023-05-13 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

HJK vs Inter Turku Spilltips

Våre oddstips for Veikkausliiga-kampen HJK - Inter Turku den 2023-05-13 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på HJK vs Inter Turku?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom HJK og Inter Turku, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom HJK vs Inter Turku?

Publisert i Veikkausliiga Merket med: ,