Hellas Verona vs Roma

Hellas Verona vs RomaHellas VeronaRoma

⚽ 2023-08-26 – Serie A

 

Hellas Verona vs Roma kampsniktitt

Kampen mellom Hellas Verona og Roma spilles 2023-08-26. Denne Serie A-kampen starter 18:45 GMT. Hjemmelaget ledet av manager M. Baroni har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Roma har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Hellas Verona og Roma, har Hellas Verona 1 seire hjemme mens Roma har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Hellas Verona: F. Bonazzoli(1 goals/match);
  • for Roma: A. Belotti(2 goals/match);

Hellas Verona vs Roma H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Hellas Verona og Roma:

Dato Resultat
2023-02-19 Roma 1 – 0 Hellas Verona
2022-10-31 Hellas Verona 1 – 3 Roma
2022-02-19 Roma 2 – 2 Hellas Verona
2021-09-19 Hellas Verona 3 – 2 Roma

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Hellas Verona – Roma.

Hellas Verona vs Roma Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Hellas Verona vs Roma Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Hellas Verona - Roma den 2023-08-26 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Hellas Verona vs Roma Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Hellas Verona - Roma den 2023-08-26 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Hellas Verona vs Roma?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Hellas Verona og Roma, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Hellas Verona vs Roma?

Publisert i Serie A Merket med: ,