Hellas Verona vs Napoli

Hellas Verona vs NapoliHellas VeronaNapoli

⚽ 2023-10-21 – Serie A

 

Hellas Verona vs Napoli kampsniktitt

Kampen mellom Hellas Verona og Napoli spilles 2023-10-21. Denne Serie A-kampen starter 13:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager M. Baroni har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Napoli har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Hellas Verona og Napoli, har Hellas Verona 0 seire hjemme mens Napoli har 2 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Hellas Verona: n/a
  • for Napoli: n/a

Hellas Verona vs Napoli H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Hellas Verona og Napoli:

Dato Resultat
2023-04-15 Napoli 0 – 0 Hellas Verona
2022-08-15 Hellas Verona 2 – 5 Napoli
2022-03-13 Hellas Verona 1 – 2 Napoli
2021-11-07 Napoli 1 – 1 Hellas Verona

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Hellas Verona – Napoli.

Hellas Verona vs Napoli Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Hellas Verona vs Napoli Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Hellas Verona - Napoli den 2023-10-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Hellas Verona vs Napoli Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Hellas Verona - Napoli den 2023-10-21 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Hellas Verona vs Napoli?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Hellas Verona og Napoli, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Hellas Verona vs Napoli?

Publisert i Serie A Merket med: ,