Hellas Verona vs Lazio

Hellas Verona vs LazioHellas VeronaLazio

⚽ 2023-12-09 – Serie A

 

Hellas Verona vs Lazio kampsniktitt

Kampen mellom Hellas Verona og Lazio spilles 2023-12-09. Denne Serie A-kampen starter 14:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager M. Baroni har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Lazio har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Hellas Verona og Lazio, har Hellas Verona 1 seire hjemme mens Lazio har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Hellas Verona: n/a
  • for Lazio: n/a

Hellas Verona vs Lazio H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Hellas Verona og Lazio:

Dato Resultat
2023-02-06 Hellas Verona 1 – 1 Lazio
2022-09-11 Lazio 2 – 0 Hellas Verona
2022-05-21 Lazio 3 – 3 Hellas Verona
2021-10-24 Hellas Verona 4 – 1 Lazio

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Hellas Verona – Lazio.

Hellas Verona vs Lazio Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Hellas Verona vs Lazio Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Hellas Verona - Lazio den 2023-12-09 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Hellas Verona vs Lazio Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Hellas Verona - Lazio den 2023-12-09 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Hellas Verona vs Lazio?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Hellas Verona og Lazio, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Hellas Verona vs Lazio?

Publisert i Serie A Merket med: ,