Heidenheim vs Stuttgart

Heidenheim vs StuttgartHeidenheimStuttgart

⚽ 2023-11-05 – Bundesliga

 

Heidenheim vs Stuttgart kampsniktitt

Kampen mellom Heidenheim og Stuttgart spilles 2023-11-05. Denne Bundesliga-kampen starter 16:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager F. Schmidt har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Stuttgart har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Heidenheim og Stuttgart, har Heidenheim 0 seire hjemme mens Stuttgart har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Heidenheim: n/a
  • for Stuttgart: S. Guirassy(1.75 goals/match);

Heidenheim vs Stuttgart H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Heidenheim og Stuttgart:

Dato Resultat
2020-01-29 Stuttgart 3 – 0 Heidenheim
2019-08-04 Heidenheim 2 – 2 Stuttgart
2017-02-17 Heidenheim 1 – 2 Stuttgart
2016-09-09 Stuttgart 1 – 2 Heidenheim

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Heidenheim – Stuttgart.

Heidenheim vs Stuttgart Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Heidenheim vs Stuttgart Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Heidenheim - Stuttgart den 2023-11-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Heidenheim vs Stuttgart Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Heidenheim - Stuttgart den 2023-11-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Heidenheim vs Stuttgart?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Heidenheim og Stuttgart, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Heidenheim vs Stuttgart?

Publisert i Bundesliga Merket med: ,