Haugesund vs Tromsø

Haugesund vs TromsøHaugesundTromsø

⚽ 2023-05-29 – Eliteserien

 

Haugesund vs Tromsø kampsniktitt

Kampen mellom Haugesund og Tromsø spilles 2023-05-29. Denne Eliteserien-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Grindhaug har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Tromsø har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Haugesund og Tromsø, har Haugesund 2 seire hjemme mens Tromsø har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Haugesund: n/a
  • for Tromsø: n/a

Haugesund vs Tromsø H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Haugesund og Tromsø:

Dato Resultat
2022-09-04 Haugesund 2 – 1 Tromsø
2022-06-19 Tromsø 1 – 1 Haugesund
2021-10-03 Tromsø 2 – 0 Haugesund
2021-07-04 Haugesund 3 – 0 Tromsø

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Haugesund – Tromsø.

Haugesund vs Tromsø Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Haugesund vs Tromsø Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Haugesund - Tromsø den 2023-05-29 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Haugesund vs Tromsø Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Haugesund - Tromsø den 2023-05-29 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Haugesund vs Tromsø?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Haugesund og Tromsø, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Haugesund vs Tromsø?

Publisert i Eliteserien Merket med: ,