Haugesund vs Brann

Haugesund vs BrannHaugesundBrann

⚽ 2023-11-11 – Eliteserien

 

Haugesund vs Brann kampsniktitt

Kampen mellom Haugesund og Brann spilles 2023-11-11. Denne Eliteserien-kampen starter 17:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager S. Manoharan har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Brann har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Haugesund og Brann, har Haugesund 1 seire hjemme mens Brann har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Haugesund: n/a
  • for Brann: n/a

Haugesund vs Brann H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Haugesund og Brann:

Dato Resultat
2023-04-10 Brann 3 – 0 Haugesund
2023-03-12 Brann 3 – 1 Haugesund
2021-08-28 Brann 1 – 3 Haugesund
2021-06-24 Haugesund 1 – 0 Brann

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Haugesund – Brann.

Haugesund vs Brann Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Haugesund vs Brann Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Haugesund - Brann den 2023-11-11 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Haugesund vs Brann Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Haugesund - Brann den 2023-11-11 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Haugesund vs Brann?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Haugesund og Brann, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Haugesund vs Brann?

Publisert i Eliteserien Merket med: ,