Håndballtips | Spilltips for håndball

Håndball er en lagsport med mange tilhengere. Selv om håndball ikke er like populært som fotball, tennis eller basketball, har idretten likevel stor anerkjennelse hovedsakelig på det europeiske kontinentet, men håndball spilles i mange andre land rundt om i verden. SportstippingAM har daglige spilltips, med tips publisert en dag i forveien, som gir nok tid for interesserte spillere til å sjekke dataene og bestemme seg for hvor de vil satse penger. Alle større håndballkonkurranser er dekket, der de viktigste spilles i Europa. Håndballtipsene er basert på flere offentlige statistikker som lagform, ligaposisjon og tidligere head-to-head resultater. Når vi tar alle dataene i betraktning, beregner vi sannsynligheten for det endelige resultatet for hver kamp, håndballtipset.

Vi dekker populære håndballturneringer i denne delen som Champions League Europe, EHF European League og Bundesliga. Bare klikk på turneringslenkene, så kan du gjennomgå hele listen over håndballtips for hver konkurranse, med kommende spill oppført som de nyeste og tilbake til starten av sesongen.

Sjekk de siste håndballtipsene som er publisert:

Nedenfor er håndballtips for matchvinner (1X2), som bestemmer vinner eller uavgjort. Alle tips er gratis, du betaler ingenting for å sjekke aktuelle eller tidligere spilltips. Spilltips om håndballkamper gjøres tilgjengelige en dag i forveien, slik at alle interesserte har muligheten til å gjennomgå dataene og til og med registrere en konto hos noen av de anbefalte spillselskapene.

Du finner den siste håndballstatistikken og tipsene på nettstedet – bare sjekk ligasider eller individuelle spilltips for mer informasjon. Vær oppmerksom på at tipsene ikke er garantert og bør bare brukes som veiledning. Du må forstå risikoen forbundet med å vedde på sport, der du stå i fare for å miste hele innsatsen. Spill ansvarlig! 18+